16.10.2015. 16:51
0
Unakazio svoje lice kako bi izgledao kao papagaj
Ted Richards, 56-godišnjak iz Bristola, je u potpunosti uništio svoje lice. On ima 110 tetovaža, 50 pirsinga i rasječen jezik. Sretan je što je izložio svoje tijelo estetskim promjenama u znak zahvalnosti svojim papagajima.

Piše: Haris Ahbabović

Osvrućući se na svoj novi izgled, rekao je: 

"Mislim da izgledam sjajno. Sviđa mi se, to je najbolja stvar koja mi se ikada desila. Toliko sam sretan da ne mogu da opišem, ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalu. Sve ovo sam uradio da bih izgledao kao moji papagaji", rekao je ljubitelj životinja, Ted.

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.