30.10.2015. 16:23
0
Selfie muke starijih: Njih dvojica nisu odustali dok fotka nije ispala dobro
Ukoliko ste mislili da samo mladi imaju muke sa pravljenjem selfieja i fotografija varate se. I oni nešto stariji žele lijepo izgledati na fotografijama, posebno ako su došli u drugi grad ili državu i žele pokazati koliko im je dobro.
Zabilježili smo veoma zanimljivu i simpatičnu situaciju u Ferhadiji, gdje su dva prijatelja vrijedno pokušavala napraviti dobru fotku.

Koliko su svi krenuli za trendovima, i na koji način žele svoje momente zabilježiti kamerom najbolje pokazuje ovaj snimak.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.