19.6.2016. 13:09
0
Autistični dječak dobio pozivnicu: Kada je mama pročitala, briznula je u plač
Tricia Klein, doznala je da njezin sin Timothy ima autizam kada su mu bile dvije godine. Iako ima problema s interakcijom s drugim ljudima, on voli mnoge stvari u kojima uživaju njegovi vršnjaci sedmogodišnjaci.

Ali, zbog njegovog stanja, majka je morala odbiti mnoge pozive za druženja i proslave, piše Little Things. Jednog dana, poruka majke čiji sin Carter ide s Timothyjem u razred, rasplakala je.



U poruci je Carterova mama napisala kako njezin sin često govori o Timothyju. Dodala je kako bi doista bilo lijepo da dođe na rođendan. Opisala je sve sadržaje koje je pripremila i poručila njegovoj majci da je u redu da on dođe ranije, ako mu smeta veća grupa djece. Zamolila je Klein da joj javi što je odlučila.

Timothy je došao ranije pa je s prijateljem skakao u gumenom dvorcu pri čemu su se dobro zabavili.


(Anesa Agović / Net.hr)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.