28.7.2016. 16:12
0
Šta omiljeno alkoholno piće govori o tebi?
Kada naručujemo omiljeno piće u kafiću ili noćnom klubu otkrivamo dio svoje ličnosti. Zabavite se i otkrijte što omiljeno alkoholno piće govori o vama.

1. Viski
Vjeruješ da pravi muškarci piju čisti alkohol bez dodatka sokova ili leda. Odišeš dozom elegancije i uspjeha čak i kada šećeš gradom u običnim trapericama i majici, no niko te ne naziva pozerom. Na zabavu uvijek stižeš među posljednjima, ali među prvima ideš kući. 

2. Gin 
Totalno si drugačiji od drugih. Bolje se osjećaš u japankama nego u čizmama, a prijatelji te rado zovu na zabave, jer te smatraju dušom svake zabave. Sanjaš o preseljenju na mjesto gdje vlada vječno ljeto. 

3. Obično domaće pivo
Voliš rutinu i manja društva, a najomiljenije mjesto za ispijanje piva je tvoj lokalni kafić u kvartu. Radiš za život, ali se ne 'trgaš' od posla. Kupuješ praznične srećke i nadaš se sedmici na lotu. Tvoj je moto: 'Ne možeš osvojiti, ako ne igraš.'

4. Skupo pivo 
O sebi voliš razmišljati kao poštovatelju dobre kapljice. Ako pivo nije craft, napravljeno u maloj seriji i s velikom pozornošću, nećeš ga ni probati. Uvijek znaš što se događa u tvom gradu ili mjestu, i među prvima si koji će isprobati novi restoran ili pogledati blockbuster u kinima. 

5. Votka / Rakija 
Zimogrozna si osoba (možda s ruskim / balkanskim korijenima) koja živi na geografski hladnom području. Obožavaš se zabavljati i piti votku do ranih jutarnjih sati bez obzira nalaziš se u omiljenom kafiću ili na privatnom partiju. 

6. Šampanjac
Ti si osoba koja promatra svijet izvana. Pametno ulažeš novac, pa te mnogi pitaju za financijske savjete. Konzumacija hrane i dugo spavanje za tebe su gubitak vremena. Uživaš u luksuzu, a zlatno je tvoja omiljena boja. 

7. Vino 
Ambiciozna si osoba, koja zna da ljudima dobre stvari ne padaju u krilo bez malo muke i truda. Kažeš da ćeš popiti samo jednu čašu vina, ali izlazak završavaš uz gromoglasan smijeh u malom društvu i u ranijim jutarnjim satima. 

8. Tekila
Opuštena si i društvena osoba. Obožavaš upoznavati nove ljude, mjesta i krajeve. Za tebe je stres nepoznata riječ. Sve radiš – laganini. 

9. Jagermeister / Pelinkovac / Rum 
Pozitivna si osoba, koja uživa u lagodnom životu. Tulum počinje tek kada ti dođeš na njega. Nakon nekoliko pića pretvaraš se u Johna Travoltu na plesnom podiju iz 'Groznice subotnje večeri'. 

10. Absint
Posjeduješ barem jedan odijevni predmet od baršuna, znaš napamet sva dijela Henrija de Toulouse-Lautreca i obožavaš kišno vrijeme. Prigovorit ćeš svakome tko ti pokuša dati čašicu absinta bez kocke šećera i upaljača.

(Anesa Agović / Punkufer.hr)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.