6.9.2016. 15:50
0
Učiteljica iz Srbije naljutila region: Odgovor dječaka da krava izgleda kao bik ocijenila pogrešnim
Školski zadatak jednog dječaka iz Srbije postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je dječakov rad njegovo otac objavio na Facebooku, piše Patria.

Učeteljica je od osnovca tražila da pored fotografije napiše ime životinje sa slike, te da opiše kako životinja izgleda. Učenik je pored fotografije napisao da je životinja sa slike – krava, što je bio tačan odgovor, a u opisu gdje je tebalo napisati kako krava izgleda, dječak je napisao – kao bik, što je učiteljica ocijenila kao pogrešan odgovor.

Ovaj radi dječakov otac je objavio na Facebooku, nakon čega je u samo nekoliko sati prikupio hiljade lajkova i poruka podrške. Najeći broj komentara ispod fotografije odnosi se na to kako je dijete vrlo kreativno, te kako ga je učiteljica morala ocijeniti sa najboljom ocjenom, a ne odgovor ocijeniti kao pogrešan, piše Patria.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.