12.11.2016. 17:51
1
Stravičan snimak: Hrabra majka svojim tijelom zaštitila sina od bijesnih pasa
Nakon što su ih divljački napala dva psa, hrabra majka iz Kalifornije tijelom je zaštitila svog sina od napada.

Dječaka su psi napali ispred kuće, a majka je odmah dotrčala do njega i stala tako da ga zaštiti od podivljalih životinja. Kako nije mogla odmah naći ključeve od kuće, neko vrijeme je tijelom štitila sina, a čak ga je podigla iznad glave.

Uspjeli su se izvući tek kad im je pomogla susjeda i štapom otjerala pse. Mališan je završio u bolnici s ugrizima po cijelom tijelu, dok je majka lakše ozlijeđena.

Spencer Bishop, otac dječaka pogledao je snimku s nadzornih kamera, no rekao je da je ona toliko šokantna da je ne bi mogao opet pogledati.

"To je bila stalna bitka, pet ili sedam minuta čistog terora", rekao je za KTLA.

Dodao je da njegov sin ima velike rane na licu i nogama.

"Plastični kirurzi operisali su mu lice".

Svoju je ženu nazvao heroinom te rekao da ljudi ne mogu zamisliti taj osjećaj dok se ne dogodi njihovom djetetu ili ženi.

Psi se nalaze u Uredu za kontrolu životinja, a nakon istrage bit će poznato hoće li ih se eutanazirati. 


(Index.hr/Admir Oručević)

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.