2.1.2017. 22:42
0
Najduža ljutnja u braku? Progovorio sa suprugom poslije 20 godina
Rijetki su oni ljubavni parovi koji nisu prošli kroz dugi period ljutnje nakon svađe, ali jedan Japanac uzdigao je bračnu svađu na sasvim drugačiji nivo.
Otou Katayamai iz Nare trebalo je 20 godina da prestane da se ljuti na suprugu i progovori s njom.

Ona nikada nije prestala da mu se obraća, ali sve što je dobijala zauzvrat bilo je klimanje glavom ili režanje, prenosi B92.

Neobičnu priču ovog para javnosti je otkrio njihov 18-godišnji sin, koji se obratio urednicima jedne televizijske emisije. On ih je zamolio da pokušaju da riješe problem jer nikad u svom životu nije čuo svoje roditelje kako pričaju.

Uskoro je u parku organizovan njihov susret, koji je ujedno bio njihov prvi ljubavni sastanak. Dirljivi trenutak iz prikrajka su posmatrala njihova djeca.

“Mnogo vremena je prošlo otkad smo posljednji put progovorili. Jumi, toliko si bila zabrinuta za djecu. Prebrodila si mnogo poteškoća do sada. Želim da znaš da sam ti na svemu zahvalan”, rekao je Otou Katayama.

Kasnije je objasnio da je ignorisao svoju suprugu jer ga je njena prevelika briga za djecu učinila ljubomornim.

“Bio sam… ljubomoran. To me je tištilo. Pretpostavljam da više nema povratka”, rekao je.

Par se na kraju pomirio i nastavio da priča.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.