3.5.2017. 18:20
0
Virtualni dirigent u Beču
Jedna od najuspješnijih atrakcija u Kući muzike u Beču ubuduće će moći ići na putovanja. Kuća muzike, muzej bečkog Holdinga, predstavila je adaptiranu verziju te interaktivne instalacije.

Ukupno tri miliona posjetilaca dirigovali su pomoću virtualnog dirigenta Bečkom filharmonijom. Do sada je to bilo moguće samo u Kući muzike. Samo su tamo posjetioci mogli saznati kako je dirigovati Bečkom filharmonijom. Mobilna verzija virtualnog dirigenta se može individualno primjenjivati i time će biti jedinstveni muzički doživljaj u cijelom svijetu.

Mobilna verzija virtualnog dirigenta nudi izvanrednu šansu da nastavi s internacionalnom reputacijom grada Beča kao historijskog svjetskog glavnog grada muzike na inovativan način, saopćeno je iz EUROCOMM-PR Sarajevo.

(Fena/Alen Avdić) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.