6.6.2017. 21:00
0
Ima se, može se: Mama potrošila 25 hiljada dolara na matursko veče svog sina
Kada govorite o maturskoj zabavi, prvo ćete pomisliti na eleganciju, završetak jednog dijela života i početak drugog, potrošena prosječna svota novca za sve i na kraju ćete biti zadovoljni.

E pa jedan mladić iz Philadelphije je uz pomoć svoje mame digao proslavu maturske večeri na nivo više.

Naime, Johnny Eden Jr. pojavio se u društvu čak tri pratilje, promijenio je i tri modne kombinacije, a šlag na tortu bila je vožnja ekstravagantnim automobilima - Lamborghinijem, Range Roverom i Rolls Royceom. No, ono što je svima ostalo u pamćenju je to da je Johnny doveo i devu te čak tri tone pijeska, piše Avaz.

- Prvo sam mislio da je sve ovo previše, jer inače ne volim biti u centru pažnje. Ali, isplatilo se, bilo je epski. Došla je i moja porodica i to je ono najvažnije. Mama je zaslužna za ovo - izjavio je presretni tinejdžer.

Njegova mama Saudia izdvojila je čak 25 hiljada dolara da voljenom sinu maturalna večer trajno ostane u sjećanju, a Johnny je srednju školu završio s prosjekom ocjena 3,8 i igranjem košarke za školsku ekipu.

Korisnici društvenih mreža nisu mogli ostati imuni na ovakvu vrstu zabave, a Saudia se odbranila rekavši da joj nije bio cilj uvrijediti nikoga, već svom sinu priuštiti legendarnu maturalnu večer, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.