27.6.2017. 8:42
0
Roditelji se šokirali kada su vidjeli šta leži pokraj bebe u krevetiću
Gledati svoje dijete kako spava pobuđuje vjerojatno najljepše osjećaje kod roditelja. No ono što su Laura Haigh i njen partner Dean Evans vidjeli dok su gledali svog 18-mjesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lijepo.
Oni su, naime, postavili nadzor za bebe s kamerom iznad njegova krevetića nakon što je pokušao izići iz njega. Iz dnevne sobe promatrali su tako svoga sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala malenoga.

Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe. Otac dječaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvjedića, no kada je pogledao u krevetić, nije bilo ništa ondje osim malenog Sebastiana kako mirno spava.

No, kamera je i dalje pokazivala kako nešto leži kraj njega, piše Avaz.

– Što god da je to bilo, ležalo je ondje do 1.30 sati dok ga nisam morala nahraniti. Onda je nestalo, no tokom noći je mijenjalo pozicije – priča majka.

Porodica ističe kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto dogodilo. Često, kažu da čuju čudne zvukove po kući te pronalaze slike okrenute naopako, piše Avaz.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.