30.1.2018. 22:00
0
Kengur nokautirao biciklistkinju dok je preskakao put
Ženu koja je vozila bicikl nokautirao je kengur dok je preskakao put kojim je vozila. Posebno je zanimljivo to što se sve odigralo na državni praznik Dan Australije, a sudar sa kengurom možda je „najaustralskija“ stvar koja može da se dogodi.

Rebeka, kako su mediji identifikovali ženu, uživala je u vožnji bicikla sa prijateljima u Kvinslendu, kada se niotkuda pojavio kengur, piše RTS.

Sudar je kamerom snimio biciklista koji je išao iza nje, prenosi Avaz.

- Rebeka je iščašila desno rame (gdje ju je kengur udario) i zadobila posjekotine na lijevom koljenu od pada. Ali to je nije spriječilo da se kasnije smije zbog čitavog incidenta - navodi se u opisu snimka na Youtubeu.

(Ajla Hurko)



0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.