3.5.2018. 12:57
0
Ljubavni život je zapisan na dlanu
Želite li da “pročitate” nešto o svom ljubavnom životu? Spojite dlanove i pokušajte da protumačite šta “udružene” linije na njima govore.

Kada se linije nalaze u istoj visini

Ukoliko su se linije poklopile, znači da u ljubavi birate one kojima će vaš razum i vaša okolina biti zadovoljni. Nećete dozvoliti da u bračne vode uplovite sa nekim ko nije društveno prihvatljiv niti je osoba koja voli iznenađenja. Volite stabilnost, povjerenje i sigurnost. Uvijek dobro razmislite prije nego što bilo šta kažete i uradite.

Kada je desna linija iznad lijeve

Ova slika bi mogla da otkrije vašu potrebu za starijim partnerima ili onim koji imaju mnogo više iskustva od vas. Volite osobe od kojih možete da učite, jer ste i sami iznad svojih vršnjaka, pa vas njihovo društvo mnogo manje inspiriše. U starijim osobama vidite adekvatne sagovornike i partnere za život.

Kada je lijeva linija iznad desne

Spojeni dlanovi sa ovakvom “postavkom” pokazuju da ste strastveni i avanturistički nastrojeni, da volite izazove, pa i rizike. Zbog impulsivne prirode, vrlo je vjerovatno da će vam se životni partner “desiti” neočekivano i da ćete se vjenčati u prvom naletu strasti, iznenada, na zaprepašćenje okoline, piše CDM.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.