28.6.2018. 17:26
2
Ovog muškarca je odbilo oko 80.000 žena: Evo šta on kaže da je razlog
Muškarac iz Kine postao je glavna zvijezda u lokalnim medijima jer godinama pokušava da pronađe ženu.

Tvrdi da je posljednjih osam godina pitao oko 80.000 žena žele li da izađu s njim i sve su ga redom odbile. 

Niu Cangfeng (31) prvi put je snimljen 2013. godine kako hoda po Pekingu s natpisom da traži ženu. Tada je rekao da mu je umro otac od raka i da misli da se treba da se oženi i osnuje svoju porodicu.

Danas više ne hoda s natpisima po gradu, ali posjećuje internet-stranice za upoznavanje, pokušava naći ženu na društvenim mrežama i često im pristupa na ulici i pita ih da li imaju dečka.

One ga uporno odbijaju, a neki kažu da je to zato što Niu ima vrlo agresivan pristup. Ali Niu kaže da su žene danas vrlo ''besramne'', da biraju zgodne muškarce koji imaju ''dobru'' priču.

- Ja sam nizak i ružan i ne pričam laži kako bih impresionirao žene. Žene traže muškarce s dobrom plaćom i koji imaju vlastiti dom u gradu. Ja, nažalost, nemam ni kuću ni stan - kaže Niu, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.