15.12.2018. 15:45
0
Beskućnik završio u bolnici, psi lutalice o kojima je brinuo ga čekali ispred
Cezar, beskućnik iz Rio de Seula na jugu Brazila brinuo je o nekoliko pasa lutalica, svoju hranu dijelio sa njima i činio njihov život na ulici lakšim.

On je nedavno prebačen u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja. Medicinska sestra koja je bila dežurna kada je on stigao, napravila je ovu fotografiju.

Psi o kojima je brinuo došli su do bolnice i čekali ga na vratima, prenosi CDM.

"Osoba koja zavisi od pomoći drugih kako bi preživjela glad, hladnoću, bol, zlo ovog sveta, ima uz sebe najbolje društvo, koje mu daje bezuslovnu ljubav, toplinu i razumijevanje. Ta osoba nam je ispričala da je prestala da jede samo da bi nahranila njih. Ne znam kakav mu je život, jer je na ulici, a ne želim ni da znam i da mu sudim, ali divim se poštovanju i ljubavi. Ma kad bi svi ljudi bili ovakvi, ovaj svijet bi bio drugačiji, ne bi bilo zla i maltretiranja", napisala je medicinska sestra.


(Lejla Trle) 

PasBolnica
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.