27.8.2019. 21:54
0
London dobio "fabriku selfieja"
Ako vam je ponestalo ideja za šarene i zabavne Instagram objave i selfije, u Londonu je početkom avgusta otvorena nova lokacija koja treba da pruži "influenserima" i svima ostalima ideje za nove fotografije.

Ova radnja, nazvana The Selfie Factory i smještena u zapadnom dijelu Londona, zapravo je niz soba uređenih da budu vizualno atraktivne, šarene i dobro osvetljene, te da služe kao set za snimanje atraktivnih fotografija. Ulaz se naplaćuje 10 funti, a ulaznica važi sat vremena.

Za to vrijeme posjetilac može da ide od sobe do sobe i slika se u separeu restorana uređenom u stilu 50-ih godina, velikom bazenu punom ružičastih kuglica, s ogromnim plišanim medvjedićem, retro kadi, u fotelji na livadi, školskoj učionici, sobi prepunoj šarenih krofni i tako dalje.

The Selfie Factory otvorilo je troje prijatelja koji su do ideje, da stvore mali raj za fotografe, došli na nedavnom zajedničkom putovanju u Los Angeles. Kako kažu na zvaničnoj stranici Selfie Factoryja, uređivali su sobe i usavršavali svaku od njih kako bi bila savršena podloga za atraktivne Instagram fotografije. Sve što posjetiocima treba su ulaznica, mobilni telefon ili fotoaparat, i puno kreativne energije, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.