10.9.2019. 20:40
0
Stroll Vettela nazvao "idiotom" nakon što se Nijemac nesmotreno vratio na stazu u Monzi
Charles Leclerc je pobjednik VN Italije, na čuvenoj Monzi, a vozač Ferrarija je slavio ispred Bottasa i Hamiltona, dva vozača Mercedesa.

Piše: Haris Ahbabović

Ovo je Leclercu druga pobjeda u karijeri i druga pobjeda zaredom ove sezone, nakon pobjede u Belgiji. Treba dodati da je Ferrari napokon slavio na Monzi nakon devet godina posta.

Ipak, Sebastianu Vettelu, drugom vozaču Ferrarija, nisu cvjetale ruže u Italiji. On je izletio sa staze na početku utrke, a onda se nesmotreno vratio na istu, kada ga je zakačio Lance Stroill. Vettel je potom morao u boks zbog oštećenja bolida, a kasnije je dobio i kaznu od 10 sekundi zbog nesmotrenog vraćanja na stazu.

"Vratio se na stazu kao idiot", rekao je kratko Stroll u razgovoru sa svojim timom tokom vožnje.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.