29.9.2019. 16:38
0
Pali sa terase tokom odnosa i poginuli
Gola tijela muškarca (35) i žene (28) pronađena su nakon pada sa balkona koji se nalazio na trećem spratu u Kitu u Ekvadoru. Pretpostavlja se da je par pao preko ivice tokom seksualnog odnosa.

.Naime, nesrećni slučaj se dogodio nakon što je stradala žena organizovala slavlje u svom domu povodom diplomiranja.

Neutješni rođak je otkrio da je preminula ostavila osmogodišnju ćerku iza sebe.

Beživotna tijela ljubavnika pronašao je komšija, nakon što je, kada je čuo jak udarac, izjurio napolje, prenosi Blic.rs.

Šef okružne policije, Calderon Cristian Truhillo, rekao je da je istraga u toku i da detektivi rade na tome da saznaju šta se zapravo dogodilo.

Ipak, kako pišu lokalni mediji, sve je izvjesnije da par u zanosu nije bio svjestan visine balkona, te da je zbog neobzirnosti otišao u smrt.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.