2.3.2020. 11:44
0
Otac kaznio sina jer je lupio vratima sobe nakon svađe
Nezaobilazni dio života svakog tinejdžera je gubljenje strpljenja, nerazumijevanje ili kratak fitilj. Skloni su da odbruse, da se nadure i da lupe vratima za sobom u znak protesta.

Roditelj uglavnom ima opcije – ili da ga izgrdi zbog ponašanja, da popularno rečeno “iskulira situaciju” ili da postupi kao otac čija je fotografija postala viralna na Redditu, prenosi “Fokus“.

Brat tinejdžera sa fotografije objavio je fotografiju na Redditu i napisao – Evo šta se dogodi kad te otac kazni jer lupaš vratima za sobom.

Naime, tinejdžer poslije svađe sa ocem prekinuo je razgovor, bijesno uletio u svoju sobu i zalupio vratima. Otac je smislio najbolji način da ga kazni, pa je sačekao da sin ode u školu i zamijeni vrata njegove sobe.

Kad je tinejdžer došao sačekala su ga nova vrata.

Dakle, za kaznu otac će uvijek moći da provjerava sina i biće jako teško zalupiti vratima koja su presječena na pola. Tužan pogled sina govori hiljadu riječi.




(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.