8.3.2020. 18:45
0
Nevjerovatna prosidba: Riječi kojima je zaprosio djevojku će vas nasmejati do suza!
Ešton (29) i Britani (27) su par iz Britanije, a u vezi su 2 godine.

Oni su dokaz da se najluđe stvari događaju kada ih ne planirate. Ešton je odlučio da svojoj djevojci postavi sudbonosno pitanje i planirao je da to bude apsolutno romantično, na mjestu gdje su se prvi put poljubili. Iako, nije sve išlo kako je on želio, na kraju se ispostavilo da je to mnogo originalnije nego što je planirao.

 S obzirom da su oboje ljubitelji ekstremnih sportova, na prvom sastanku su vozili kvad. Ovog dana kada je planirao prosidnu, odveo je na isto to mjesto, ali vremenski uslovi su mu poremetili planove. 

Zbog količine kiše koja je pala cijeli put je bio blatnjav, pa se njen kvad zaglavio u sred tog blata. Pošto je sve već išlo mimo njegove volje, on je u tom trenutku izvadio prsten i zaprosio je sledećim rečima: "S obzirom da si zaglavljena nećeš moći da pobjegneš od odgovora. Da li želiš da ostaneš zaglavljena sa mnom do kraja života? Budi moja žena."

 Uslijedio je osmijeh i pozitivan odgovor.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.