3.8.2020. 18:07
0
Kako izgleda kada ti svekrva pokvari vjenčanje: Tu haljinu koju nosiš smo mi platili, nećeš reći da moj sin ima mane
Sarah Ragsdale iz San Josea u Kaliforniji objavila je video sa vjenčanja svoje sestre Anne.

Piše: Haris Ahbabović

"Svadba moje sestre od prije nekoliko godina. Njena svekrva ju je uvijek mrzila. To je jedna od onih žena koje smatraju da im je moja sestra oduzela sina", napisala je ispod videa Sarah.

Spomenuta svekrva je počela da urla na vjenčanju, te je govorila kako njen sin nema mane. Potom joj je mlada rekla da ode sa vjenčanja i da ga neće tako uništiti.

"Neću! Tu haljinu koju ti nosiš mi smo je platili. Ti nećeš reći da moj sin ima mane", urlala je Judy, inače majka Johna Larrabeea.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.