13.9.2020. 9:00
0
Želite punije usne: Slijedite ove trikove
Ako imate tanke usne i voljeli biste da djeluju punije, donosimo vam neke beauty trikove.
Za žene s tankim usnama nije uvijek jednostavno kreirati željeni voluminozniji izgled. Međutim, nije nemoguće. Imamo šest savjeta kako i tanke usne mogu biti u prvom planu.

1. Crveni ruž za usne? Radije ne.

Crveni ili tamni ruž nije za tanke usne. Naime, te boje privlače pažnju na vaše usne te zbog njih djeluju još manje. Radije se odlučite za svijetle tonove, na primjer ružičastu.

2. Strategija sa sjajem

Sjajilo za usne može biti vaš najbolji prijatelj – ali ako ga pravilno nanesete. Dakle, stavite sjajilo posred gornje i donje usne. Tako ćete postići 3D učinak.

3. Istaknite oči

Ne želite da vaše usne privlače poglede? Ništa lakše od toga. Naglasite jednostavno svoje oči s više intenziteta. Osim toga, smokey eyes izgledaju apsolutno seksi.

4. Ubrzajte krvotok

Za punije usne trebate redovno raditi piling usana. Možete to raditi s posebnim gotovim pilingom za usne, a možete pri tome koristiti i četkicu za zube.

5. Crtajte

Olovka za usne pomoći će tankim usnama da izgledaju punije. Napravite liniju nešto izvan prirodnog ruba usana. Za to je najbolje koristiti nude boju. Nemojte pretjerivati s iscrtavanjem.

6. Dajte im vlage

Svejedno je mažete li usne s nekim posebnim sredstvom za njegu usana ili vazelinom: stalno njegujte svoje usne. Naročito zimi, jer tada usne najčešće ispucaju, piše Miss7.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.