25.11.2020. 14:38
0
Bogataš na vjenčanje došao sa šest trudnica, sva djeca njegova
Bogataš poznat kao „Lijepi Majk“ iz Nigerije, često na Instagramu objavljuje detalje svog života koji su, u najmanju ruku, neobični. Ovog puta, možda je i prevazišao samog sebe. Naime, on je bio jedna od zvanica na vjenčanju u Nigeriji na koje se pojavi sa šest trudnica, a izjavio je kako sve one nose njegovu djecu. Na Instagramu, gdje ima oko 250.000 pratilaca, podijelio je ovu vijest.

- Nije ovo nikakav trik, samo živimo sjajno - napisao je on uz fotografiju.

Prije tri godine, Lijepi Majk, čije je pravo ime Mike Eze-Nwalie Nwogu, uhapšen je zbog toga što je dame sa kojima je došao na jedno vjenčanje, šetao na povocima. Nakon toga, morao je da potpiše izjavu kako neće više da ponavlja postupke koji degradiraju žene. On je i ranije naglašavao kako često ima više partnerki odjednom.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.