9.6.2021. 18:45
0
Hit snimak iz Posušja nasmijao BiH: Mlada u vjenčanici kupovala cigarete u radnji
Neobičan snimak, koji se navodno dogodio u Posušju, ovih dana se pojavio u javnosti. Naime, na snimku se vidi djevojka u vjenčanici koja ulazi u trgovačku radnju sa namjerom kako bi kupila cigarete.

Kako se može čuti na videosnimku djevojka od prodavača traži tri kutije cigarete, uz poruku autorici videozapisa da je ne snima. 

Nije poznato kada je tačno nastao ovaj snimak, ali kako smo već naveli, navodno se sve dešavalo u malom hercegovačkom gradiću.

Snimak je za kratko vrijeme postao viralan, a ovakav potez djevojke je nasmijao mnoge.

"Kad pomislim da sam sve vidjela i doživjela, evo njih opet. Gasi sve"

"Na vrijeme kupiti zaliha"

"Onaj osjećaj kada se ženiš i ideš prema sali, a cigara nema. Tuđi čovjek nikada neće razumjeti, samo su neki od komentara na ovaj videozapis.

Video pogledajte OVDJE.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.