19.7.2021. 20:50
0
Zamislite ovo u 21. vijeku: U Vitezu postavljeno prvo natkriveno autobusno stajalište
U Mjesnoj zajednici Bila, koja je ujedno i jedna od najvećih na prostoru općine Vitez, nakon višegodišnjeg inzistiranja stanovništva i apeliranja na nadležna tijela vlasti, konačno je postavljeno prvo natkriveno autobusno stajalište.

 Radove je organizirala i financirala Udruga Volim Vitez iz koje su naveli kako je ovo skromni dar stanovnicima MZ Bila, prije svega djeci koja svakodnevno na ovoj lokaciji čekaju prijevoz, a vrlo često je to bilo i na kiši ili jakom vjetru, priopćili su iz spomenute udruge. 

 Također su dodali i očekivanja kako će ovaj čin motivirati i nadležne vlasti da sve, posebno udaljenije mjesne zajednice, dobiju natkrivena stajališta u čemu su i oni, kao udruga građana spremni dati doprinos.

 Iz Mjesne zajednice Bila zahvalili su na ovom skromnom daru koji je postavljen u toj MZ, točnije u mjestu Grgino Polje.

 Osim ovog hvalevrijednog projekta, Udruga Volim Vitez svojim radom i aktivnostima konstantno doprinosi ljepšem i ugodnijem životu ljudi na području općine Vitez, navodi se u priopćenju.

(Fena)

Vitez
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.