28.3.2022. 15:28
0
Ukrajinac analizirao ruski vojni obrok: Ovu čokoladicu ću pokloniti nekome koga ne volim
Jedan ukrajinski vojnik odlučio je objaviti video na društvenim mrežama gdje je komentarisao ruski vojni obrok. Izvadio je čokoladicu, rekavši da će je pokloniti nekome koga ne voli, što dovoljno govori o njenoj kvaliteti.

Prvo, ova poznata ruska čokoladica je upitan proizvod. Ovo čuvam za kasnije, dat ću je zarobljenim vojnicima ili nekome koga nimalo ne volim. Šećer? Ovo nije nužno loša stvar, ali moram priznati da ukrajinska i neke evropske i ostale normalne vojske ipak radije biraju Snickers ili neku proteinsku čokoladicu kako bi njihovi vojnici unijeli više kalorija.

Kod Rusa izgleda još uvijek vrijede sovjetski principi. Unesi u sebe 20 grama šećera i tako ćeš dobiti na količini kalorija. Nije zdravo, nije ukusno i ne daje mnogo energije. Ponašaju se kao da su im u vojsci životinje, a ne ljudi - rekao je ukrajinski vojnik.

On je iz torbe izvadio i nekoliko manjih spužvica i krpica koje služe za čišćenje oružja. Ukrajinac je rekao kako Putinovi vojnici ne dobijaju dovoljno hrane i kalorija za normalno funkcioniranje organizma.




(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.