16.9.2022. 22:27
1
Kako su Dodik i lažni premijer Milanović dogovarali 'noćni izlazak' prije 9 godina: "Ima li kakvo prase da se okrene i neke 'komade' da organizujemo..."
Poznati hrvatski komičar Davor Jurkotić, objavio je video na svom Facebooku koji je, kako je naveo nastao prije devet godina.

U videu je teleofonski pozvao predsjednika RS-a  Milorada Dodika i predstavio se kao tajnik tadašnjeg premijera, a današnjeg predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Nakon što se srdačno predstavio predsjedniku RS-a, nagovijestio mu je dolazak premijera Milanovića u BiH, te izrazio želju da tom prilikom premijer svrati kod Dodika u posjetu.

Dodika je ta informacija itekako obradovala...

U nastavku videa, Dodik je razgovarao i sa 'Milanovićem'.

Kako je tekao razgovor pogledajte u priloženom videu.




(Admir O.)

DodikRS
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.