9.1.2023. 20:57
0
U Madridu otvoren najmanji disko na svijetu: U isto vrijeme može stati samo troje ljudi
Eledisko, za koji se kaže da je najmanji disko na svijetu, otvorio je novu lokaciju u Madridu. Pet malih noćnih klubova, veličine jednog kvadratnog metra, već je postavljeno u Berlinu i oko njega, a madridski Teledisko Silver prvi je koji je postavljen u inostranstvu.

Klub u obliku govornice bio je izvor fascinacije za mnoge u Berlinu tokom godina.

“Teledisko je najmanji disko na svijetu. Možete pustiti svoju omiljenu pjesmu umetanjem kovanice. Zatim izraditi fotografiju i preuzeti snimljeni video. Šta se dogodi u Teledisku, ostaje u teledisku. Pleši kao da sutra ne postoji”, piše na stranici Telediska.

Kad uđete, možete birati između pjesama Dancing Queen grupe ABBA, Rihannine Umbrelle i Aquaine Barbie Girl. Te odabrati efekte poput rasvjete, disko kugle koja se okreće ili magle u disku. U klub stane troje ljudi istovremeno. I unutra možete biti samo tri minute nakon što odaberete pjesmu i ona odsvira. 

Originalni i prvootvoreni Teledisko Pink nalazi se u Kater Blau na Holzmarktstrasseu u Berlinu. Kao mobilna diskoteka, Teledisko se može unajmiti i seliti širom svijeta. Međutim nova lokacija u Madridu bit će stalna.

Zasigurno, da će ovo privući veliku pažnju turista i prolaznika. Plesanje uz jednu pjesmu košta 2 eura, odaberete jednu pjesmu i pokažete svoje plesno umijeće uz nju.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.