24.1.2023. 11:32
0
Baka (92) voli nositi bikini: "Svi mi govore da izgledam kao da imam 70"
Joan Woodhouse (92) ponosna je na svoj izgled i svoje tijelo, a to pokazuje i na TikTok profilu. Naime, u videima snima svoju figuru u oskudnim haljinama, kratkim hlačama ili kupaćim kostimima.

Ona je inače penzionisana krojačica porijeklom iz Blackburna u Engleskoj, ima osmero djece, a sada provodi dane pokazujući svoj smisao za modu na društvenim mrežama. Tvrdi kako ne boji otići na plažu sa svojom 27-godišnjom unukom u bikiniju.

"Uvijek sam izgledala mlado i ljudi su uvijek šokirani kada im kažem svoje godine", rekla je, prenosi 24sata. Također, baka tvrdi da je redovno zamjenjuju sa ženom u 70-ima, a ne u 90-ima.

Komentari na njenim objavama uvijek su ispunjeni brojnim pohvalama i oduševljenim korisnicima. 

@joansumner1930 Back at David's house 🏠 #pond #lilypads #beautiful #spain #parati ♬ original sound - Joan Woodhouse

"Izgledaš fantastično, ne mogu vjerovati!", napisala je jedna korisnica. 

"Koja je tvoja tajna? Želim tako izgledati u tvojim godinama!", dodala je druga.

@joansumner1930 I am almost 92 years old and proud 😘 #91 #duetme #grandmasoftiktok #car ♬ original sound - 🌻Heidi🌻

Joan je odgovorila u drugom videu, objašnjavajući da koristi Nivea kremu od svoje 16. godine.

"Pa, moja tajna je Nivea. Koristim je 70 i nešto godina. Kada sam bila mlađa, znala sam se okupati u vrućoj kupki, izaći iz kade, osušiti se i onda dok mi je tijelo još bilo vruće namazati kremu", objasnila je.

(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.