3.6.2023. 13:41
6
Salko Juklo o Abdulahu Skaki: Ti si pravi patriota, rodio se u Sarajevu, studirao u Travniku, a sad ćeš živjeti u Zenici!
Salko Juklo, mostarski šeret prati aktuelnosti u BiH i na sebi svojstven način ih obrađuje.

Jedan od zanimljivijih u posljednje vrijeme je obrada slučaja hapšenja Abdulaha Skake (SDA), ambasadora BiH u Kataru i bivšeg gradonačelnika Sarajeva.

I ti nam se vratio u Bosnu. Neka mašala. Nema ništa ljepše nego kad se Bošnjaci vraćaju u svoju domovinu. A čuj, svi se morate vratiti iz SDA na spajanje porodice u Zenici. 

Znači akobogda sad ćeš opet u Sarajevu živjet? A ja, u Zenici! Ti si pravi patriota Avdo, jesi života mi! Rodio se u Sarajevu, studirao u Travniku, sad ćeš u Zenicu nastaviti život! Svaka čast, to je patriotizam - rekao je Juklo, ali se dotakao i diplome. 

Pogledajte video. 




(Admir O.)

6
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.