12.6.2023. 9:02
1
Objavljen snimak žestoke tuče dvojice kamiondžija: Izašao s pajserom, pa dobio batine
Nije poznato ko su akteri, ni kada i gdje je nastao snimak, ali na njemu se prvo vidi kako jedan kamion pokušava da pretiče drugi, te kako je za dlaku izbjegnuta tragedija

Na društvenim mrežama se pojavio snimak tuče dvojice kamiondžija. Nije poznato ko su akteri, ni kada i gdje je nastao snimak, ali na njemu se prvo vidi kako jedan kamion pokušava da pretiče drugi, te kako je za dlaku izbjegnuta tragedija.

Nakon toga, vozač odlučuje da parkira kamion pored puta, te vidno iznerviran zbog ponašanja kolege, sa pajserom u ruci, izlazi iz vozila i ide prema drugom kamionu, koji se također zaustavio.

Zatim, kreće žestoka tučnjava.


Tuca
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.