24.12.2023. 13:01
0
Pogledajte bajkovite prizore sa Visočice
Iako neobično malo snijega na planinama za ovaj period godine, donosimo vam bajkovite prizore sa naše ljepotice Visočice. Uživajte!

Trenutna temperatura zraka na planini Visočici je 7 stepeni, dok se u narednim danima očekuju slične vremenske prilike,

Kada je riječ o narednim danima, u ponedjeljak će biti sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle. Vjetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu i sjeverozapadu zemlje do 13, a dnevna od 10 do 16, u sjevernim područjima Bosne do 18 °C.

U utorak će u Hercegovini i na jugozapadu Bosne biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom poslijepodne i tokom noći. U ostatku zemlje će biti sunčano, uz postepeno naoblačenje u drugom dijelu dana. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 9, na sjeverozapadu Bosne 12, a dnevna od 10 do 16 °C.

U srijedu će jutro biti umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana. Vjetar će biti slab promjenjivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 °C.

U četvrtak će biti sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 9, a dnevna od 10 do 16 °C.

Idealno vrijeme koje se može iskoristiti za odlazak na jednu od naših planinskih ljepotica. 

Pogledajte fotogaleriju. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.