17.2.2016. 12:46
0
Zaštitite kožu od prijevremenog starenja
Danas, nažalost, svi imaju neki problem sa kožom, ali, srećom, Dr Kozarev cosmedics ima tretman za sve.
Medicinska kozmetika Dr Kozarev postoji već 15 godina na tržištu, a pouzdanost njihovih proizvoda rezultat je proizvodnje po strogim načelima farmaceutske industrije. Svi rezultati primjene preparata dokazani su dermatološkim testovima na toksičnost, alergogenost i iritativnost. DK kozmetika danas ima dvije kolekcije, a to su Medbeauty i Ameno.

Ameno Anti-Age linija je druga kolekcija Dr Kozarev koja obuhvata spektar preparata za zaštitu kože od prijevremenog starenja i njegu lica i tijela koji su specijalno formulisani i posebno prilagođeni zrelijoj koži oba spola i ženama u menopauzi. Posebnost ove linije je hronološko praćenje starenja kože, tako da ona pruža kompletnu njegu i zaštitu kože koja je prilagođena koži u tridesetim, četrdesetim i pedesetim godinama. Svi preparati su hipoalergijski, ne sadrže štetne konzervanse, emulgatore i boje, i u skladu su sa savremenim preporukama kozmetičke i estetske dermatologije.

Age Defying Cream je prva linija regenerativnih krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom koja efikasno sprječava nastajanje i umanjuje već vidljive znake starenja kože. Namijenjena je za sve tipove kože, čim se pojave prvi znaci starenja. Ova krema sprječava nastanak i umanjuje već postojeće bore i linije tako što strukturu kože čini gušćom, a uz to stimuliše regeneraciju ćelija i obezbjeđuje neposredno i trajno hidriranje kože. Također, njeguje kožu i čini je elastičnijom.

Age Defying Eye and Lip Contour gel pruža dnevnu i noćnu njegu u cilju sprječavanja nastanka i uklanjanja već postojećih linija i bora oko očiju i usana, sa čistom hijaluronskom kiselinom. Također, sprječava nastanak i umanjuje već postojeće linije i bore čineći strukturu epidermisa gušćom i obnavljajući je. Gel kožu dubinski hidrira, te stimuliše regeneraciju ćelija i osigurava neposrednu i dugotrajnu hidrataciju. Njeguje i omekšava konture oko očiju i usana.

Intense Anti-Wrinkle Cream je dnevna i noćna dermo-relaksirajuća krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom i retinol palmitatom. Osim što njeguje, hidrira i štiti kožu, ova krema pomaže revitalizaciju kože, te usporava pojavu znakova starenja djelujući protiv slobodnih radikala.

Intense Triple Action Care je osvježavajuća i dermo-relaksirajuća emulzija sa hijaluronskom kiselinom, retinol palmitatom i fitosterolima. Ova formula obezbjeđuje kompletnu njegu kože u smislu uklanjanja bora, tamnih krugova i podočnjaka. Ima teksturu koja se topi, prodire duboko u kožu i nije masna. Uz to, stimuliše regeneraciju ćelija i ubrzava dinamiku metabolizma. Obezbjeđuje dugotrajnu hidriranost i potencira regenerišuće efekte sojinih fitosterola.

Intimo gel je lagani lubrikant gel koji ima umirujuće, hidrirajuće i zaštitno dejstvo na kožu u genitalnoj zoni. Zahvaljujući kombinovanom dejstvu njegovih aktivnih sastojaka, formira lagani zaštitni sloj koji ima umirujuće i hranjivo dejstvo. Preparat nije mastan i ima prirodno svjež miris, a pritom se lako rastvara u vodi.

Menologica Body Milk formula sa fitosterolima pomaže jačanje prirodne barijere kože, čineći kožu jačom i otpornijom. Ova intenzivna hranjiva formula pomaže obnavljanje i održavanje vlažnosti barijere kože. Redovnom upotrebom, vlažnost kože može biti poboljšana, dajući koži zdraviji i podmlađeni izgled. Vidljivo poboljšava čvrstinu kože, njenu teksturu i elastičnost. Zbog dodatnog dejstva hlađenja, ova formula obezbjeđuje neposredno i dugotrajno hidriranje izuzetno suhe kože i ublažava osjećaj svraba. Posebno se preporučuje za probleme sa kožom koji se javljaju u menopauzi.

Menologica Wash je preparat za svakodnevno čišćenje lica i tijela, koji čisti i hidrira kožu, čineći kožu vidljivo zdravijom poslije svakog tuširanja. Potrebno je nanijeti bogatu pjenu dva puta dnevno, a zatim isprati kožu, pri čemu se obnavlja prirodna vlažnost kože. Snažna prirodna ulja i emolijenti u formuli koja daje izgled mekše, glatke i zdravije kože, dugo nakon jutarnjeg umivanja ili tuširanja. Preparat ne sadrži sapun, ni vještačke boje. Hipoalergijski je tako da je dovoljno blag i prilagođen osjetljivoj koži. Ovaj proizvod se preporučuje kao dopuna svim preparatima iz Ameno Anti-Age kolekcije.

Triple Action Eye and Lip Contour gel je osvježavajuća emulzija koja obezbjeđuje kompletnu njegu za konture oko očiju i usana u cilju eliminisanja bora, tamnih krugova i podočnjaka. Ovaj gel njeguje, vlaži i štiti kožu, te usporava pojavu znakova starenja djelujući protiv slobodnih radikala. Stimuliše regeneraciju ćelija i ubrzava dinamiku metabolizma. Obezbjeđuje dugotrajnu hidriranost i potencira regenerišuće efekte sojinih fitosterola.

Neki od Ameno Anti-Age preparata, ili čitavu liniju, možete naručiti vrlo jednostavno na ovom LINKU.

(Sponzorisani članak)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.