22.2.2016. 11:19
0
Bezbolno se riješite tegoba u intimnoj zoni
Peckanje, svrab, kao i bol tokom seksualnog odnosa, simptomi su zbog kojih mnoge žene pate, a pritom se teško odlučuju da potraže pomoć ljekara. Navedene tegobe najčešće pogađaju žene u i nakon menopauze, ali često se se javljaju i kod mlađe populacije. Uzroke tih tegoba mogu izazvati hormonske promjene, lijekovi?, smanjen libido, iritansi?, ili anksioznost.
Kada se nađete u sličnoj situaciji važno je da ne paničite, a osim redovnih ginekoloških pregleda, bitno je i da žene same znaju što više o najosjetljivijem dijelu njihovog tijela, odnosno intimnoj regiji.

Iako pomenute tegobe znaju biti česte i značajno remete svakodnevni život, postoje načini kojima se mogu značajno ublažiti. Najbolje bi bilo bez straha potražiti savjet svog doktora kako bi sa preciznošću utvrdio njihov uzrok, a nakon toga, dostupni vam sbrojni preparati kojima se navedene tegobe mogu ublažiti.

Jedan od njih je Intimissimo gel Dr Kozarev, lagani lubrikant gel koji ima umirujuće, hidrirajuće i zaštitno dejstvo na kožu u spoljašnjoj genitalnoj zoni. Preparat nije mastan, pa se formula rastvara u vodi, tako da se može lako isprati vodom i ima prirodno svjež miris. Zahvaljujući kombinovanom dejstvu njegovih aktivnih sastojaka, Intimissimo gel formira lagani površinski sloj koji ima dugotrajno zaštitno, umirujuće, osvježavajuće i hranjivo dejstvo.

Još jedan preparat koji ima umirujuće, hidrirajuće i zaštitno dejstvo na kožu u genitalnoj zoni je Intimo gel iz Ameno kolekcije Dr Kozarev. Ovaj gel se koristi u slučaju nedostatka vlažnosti tokom perimenopauze i menopauze, kao umirujuće sredstvo kako bi se izbjegla dispareunija (bol tokom seksualnog odnosa ili neposredno nakon njega u predjelu polnih organa žene) i posljedične bolne iritacije prilikom seksualnih odnosa.

Zahvaljujući kombinovanom dejstvu njegovih aktivnih sastojaka, Intimo gel formira lagani sloj koji ima zaštitno, umirujuće i hranjivo dejstvo. Namijenjen je za upotrebu u spoljašnjoj genitalnoj zoni, sa dugotrajnim hidrirajućim i osvježavajućim dejstvom.

Ukoliko imate slične tegobe, Intimo gelove Dr Kozarev možete jednostavno poručiti putem ovog LINKA.

(Sponzorisani članak)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.