2.3.2016. 16:25
0
Pripremite kožu za ljetne vrućine na vrijeme
Stručnjaci tvrde da je ljeto godišnje doba kada trebamo razmišljati kako što bolje kožu zaštiti od ultraljubičastog zračenja i na taj način spriječiti nove promjene, a zimski period bi trebali iskoristiti za uklanjanje nepoželjnih znakova starenja kože.
Iako koža ima sposobnost samozaštite od negativnih učinaka UV-zračenja koja se odvija pomoću vlastitih zaštitnih mehanizama, u slučaju predugog izlaganju suncu, vlastita fotozaštita je koži nedovoljna i mehanizmi za obnovu DNK-a postaju preopterećeni. Na taj način nastaju hronična oštećenja kože, kao što su suhoća i naboranost kože, gubitak elastičnosti, te promjena pigmentacije.

Kako biste smanjili intenzitet neželjene pojačane pigmentacije u laboratoriju Dr Kozarev su kreirali inteligentnu kremu Pigment balans expert. Osim što služi za izbjeljivanje kože, Pigment balans expert krema ublažava znakove prijevremenog starenja kože i smanjuje intenzitet upalne reakcije na koži. Također, usporava stvaranje pigmenata i vrši blagi piling, a štiti i od štetnih efekata UV zračenja.

Pigment balans expert krema se nanosi dva puta na dan na mjesta sa pojačanom pigmentacijom, a efekat primjene preparata postaje vidljiv već poslije četiri sedmice primjene. Primjena preparata se bezbjedno nastavlja sve do postizanja željenog obezbojavanja kože.

Pigment balans expert kremu moguće je naručiti na jednostavan način putem ovog LINKA.

(Sponzorisani članak)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.