14.3.2016. 11:53
0
Niko ne voli ožiljke - Ovo je rješenje za njihovo uklanjanje!
Mnogi događaji u našem životu ostavljaju manje ili veće ožiljke na koži. Moguće je da se okliznete i padnete, doživitie automobilsku nesreću ili budete podvrgnuti operacionom zahvatu. Skoro svaka osoba ima jedan ili više ožiljaka koji će ih podsjetiti na te situacije, a bez obzira kako je nastao ožiljak, on ima drugačiju boju od okoline, tvrđi je i često bolan. Također, njegova prisutnost nas kontinuirano podsjeća na nemio događaj kada se ožiljak pojavio.
Ukoliko se ožiljci nalaze na licu, vratu, dekolteu ili rukama, izloženi su pogledima i interesovanju okoline što može dovesti do mijenjanja psihičkog statusa osobe, pa čak i do depresije.

Kako biste se riješili ožiljaka na koži, u laboratoriji Dr Kozarev su razvili djelotvornu gel formulu koja omekšava ožiljak i izravnava njegovu površinu. Reviscar gel za tretman ožiljaka se koristi za tretman i prevenciju svih vrsta ožiljaka. 

Ovaj gel ublažava crvenilo, svrab i neprijatne senzacije na mjestu ožiljka i primjenjuje se do potpuno estetski prihvatljive sanacije oštećene površine. Siguran je i pogodan za primjenu kod svih tipova kože, kod djece i odraslih. Treba istaći, kako preparat nije namijenjen za primjenu na sluznicama i otvorenim ranama u fazi zarastanja, te se ne koristiti u zoni oka.

Reviscar gel se nanosi dva puta dnevno na prethodno opranu kožu, po površini zahvaćenoj ožiljkom, a može da se primjenjuje i ispod uobičajene kozmetike.

Ovaj proizvod je moguće naručiti putem ovog LINKA.

(Sponzorisani članak)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.