13.7.2017. 16:25
0
Općina Vogošća provodi aktivnosti na poboljšanju kvaliteta vode
Općina Vogošća u saradnji sa odborima za gazdovanje lokalnim vodovodima provodi aktivnosti na poboljšanju kvalitete vode na lokalnim vodovodima.

Kako se navodi u saopćenju iz Kabineta načelnika, na području Općine Vogošća jedanaest je lokalnih vodovoda za koje se brinu ti odbori.

- Oni su zaduženi da vode računa o higijenskoj ispravnosti vode, prema dogovoru između Općine Vogošća i lokalnih odbora. U posljednje vrijeme bilo je dosta nedoumica o kvaliteti vode lokalnih vodovoda, pa je stoga Općina Vogošća pokrenula niz dodatnih aktivnosti kako bi se te nedoumice riješile - saopćeno je. 

Početkom sedmice održan je sastanak sa direktoricom Zavoda za javno zdravstvo KS Snježanom Baltom, a saradanja sa tim Zavodom bit će nastavljena i narednom periodu a sve kako bi se građanima osigurala higijenski ispravna voda za piće i sačuvalo zdravlje.        

(Fena / Haris Ahbabović)                                                                  

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.