8.11.2017. 8:57
0
Zbog ovih namirnica naše tijelo zaudara
Nakon konzumiranja ove hrane, često ne pomaže ni dezodorans. Kako bismo se riješili neugodnih mirisa sa našeg tijela, neophodno je da izbjegnemo neke od sljedećih namirnica:

Kafa

Kofein stimulira centralni nervni sistem pa tako aktivira i znojne žlijezde.

Cvekla

Pošto cvekla sadrži puno metila, stvara u našem probavnom traktu trimetilamin. Taj plin ''miriše'' na ribu, a taj miris može da se osjeti preko naše kože.

Brokoli

Ovo zeleno povrće je zdrava namirnica, jer pospješuju izlučivanje otrova iz organizma. Nažalost, to je često popraćeno nadimanjem i gasovima koji zaudaraju na trula jaja.

Crveno meso

Sočni odresci podstiču stvaranje bakterija u tijelu i one uzrokuju neprijatan miris znoja i loš zadah, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.