2.7.2018. 14:55
0
Večeras počinje 'Fitness ljeto 2018', besplatno vježbanje na Koševu
Općina Centar u suradnji s Udruženjem građana "Klub sporta Fit & Fun" od 2. do 31. jula na terenu Atletskog kluba "Sarajevo" na Koševu realizira projekt "Fitness ljeto 2018".

Projekt omogućava za polaznike besplatno vježbanje na otvorenom dva puta sedmično (ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19 sati), a očekuje se sudjelovanje oko 500 ljubitelja fitnessa svih starosnih kategorija.

- Fitness je pojam za sve što nas čini „fit“. Označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane. Uz redovnu fizičku aktivnost čovjek se psihički i mentalno oslobađa stresa i loših misli i na taj način čuva psihičko i mentalno zdravlje - navodi  organizator projekta je Udruženje "Klub sporta Fit & Fun" .

Organizator projekta uz finansijsku podršku Općine Centar na ovaj način  želi potaknuti što više ljudi da (uz podršku profesionalaca) uživaju u kombinaciji fitnessa, prirode i zdravog načina života.

Početak projekta najavljen je za večeras u 18 sati.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.