27.1.2016. 10:53
0
Na graničnom prijelazu uhapšen B. Š.
Policijski službenici Postrojbe granične policije Bijeljina 26. 1. 2016. godine u 19.15 sati lišili su slobode državljanina Republike Srbije B. Š. (1980.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenog djela „krijumčarenje“.
Kontroliran je na izlasku iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi. B.Š. predat je službenicima Sudske policije Bijeljina. 

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša na ulazu u BiH u 14.15 sati slobode je lišen državljanin BiH A.DŽ. (1985.) jer ga je potraživao Općinski sud Bosanska Krupa zbog kaznenog djela „šumska krađa“. 

Policijski službenici PGP Velika Kladuša predali su ga službenicima Sudske policije Velika Kladuša na daljnje postupanje. 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.