2.8.2023. 17:52
0
Akcija MUP-a RS: Jedna osoba uhapšena, pronađeno pola kilograma kokaina
Tomislav Martić (41), državljanin BiH, nastanjen u Zagrebu, uhapšen je danas na području Laktaša, nakon što su, tokom kontrole automobila kojim je upravljao, pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS pronašli i oduzeli više od pola kilograma materije koja asocira na kokain, saznaju "Nezavisne novine".

Policija je ovu spornu materiju, prema njihovim saznanjima pronašla u detaljnom pretresu automobila.

- Riječ je o dva paketa, sakrivena u automobilu - rekli su izvori "Nezavisnih novina".

Kako im je potvrđeno, riječ je o automobilu hrvatskih registarskih oznaka, u čijim skrivenim mjestima su pronađena i oduzeta dva pakovanja ukupne težine oko 520 grama.

Osumnjičeni će biti predat postupajućem tužiocu Tužilaštva BiH, pod čijim je nadzorom, a u saradnji s Graničnom policijom BiH, ova akcija i izvedena, prenosi avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.