20.6.2017. 17:46
3
Iz SDA poručuju: Zbog vlastite nesposobnosti Radončić svakodnevno blati SDA i Bakira Izetbegovića
Iz SDA danas su saopćili da Fahrudin Radončić, kako se približavaju izbori 2018. godine, postaje sve nervozniji i da je njegova nervoza već prerasla u otvorenu mržnju prema SDA i njenom lideru Bakiru Izetbegoviću.

- Svjestan vlastite nesposobnosti i nepopularnosti, na šta ukazuju najnovija istraživanja javnog mnijenja, odlučio je da svakodnevno putem vlastitog stranačkog biltena blati SDA i vrši otvoreni medijski linč nad porodicom Izetbegović. Umjesto svega toga dobro bi bilo da Radončić objasni javnosti koliko je  ljudi iz posrnulog Avaza uhljebio u državne institucije, kako je potpuno obustavljena cestogradnja u BiH, a svi rukovodeći kadrovi iz ove oblasti su iz njegove stranke, te  zašto nije dogovorena ruta autoputa Sarajevo-Beograd, gdje također glavnu riječ vode Radončićevi ministri, pa se čak ne mogu staviti u funkciju obezbjeđena sredstva - kaže se u saopćenju SDA.

Nadalje, kako se dodaje, "bilo bi jako važno da se objasni koliko je  bliskih srodnika sudija i tužilaca Radončić instalirao u razne institucije da bi se utjecalo na postupak koji se vodi protiv njega".

- Bezočno je da Radončić i njegov Dnevni avaz problematiziraju iftare u povratničkim mjestima, a nije mu  problematično što njegov glasnogovornik pijan i uneređen drži moralne lekcije Bošnjacima - ističu iz SDA.

(Fena / Haris Ahbabović)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.