22.6.2017. 11:33
5
Gradonačelnik Banja Luke se pohvalio da u njegovom mandatu drveće proizvodi kisik
Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojčić iz SNSD-a pohvalio se kako je za pola godine, koliko je na vlasti u Banja Luci drveće u ovom gradu proizvelo više od 810.000 kilograma kiseonika.

U infografici koju je 19. juna predstavio gradonačelnik Radojčić prikazano je šta se sve desilo u Banja Luci u posljednih pola godine, nakon što je pobijedio na lokalnim izborima u oktobru 2016. 

U infografici se između ostalog navodi i to da je 10.200 banjalučkih stabala za šest mjeseci proizvelo 810.400 kilograma kiseonika, rijekom Vrbas plivale su 22 vrste ribe, dok je najviša temperatura u Banja Luci bila 31,5 a najniža -17,5 stepeni. 

- Iza nas je šest mjeseci ozbiljnog rada nove gradske administracije Banja Luke. U pet grafikona prikazani su neki rezultati – objavio je Radojčić na svom Twitter profilu.


 
Ovakva prezentacija gradonačelnika Radojčića izazvala je oštre reackije na društvenim mrežama. Građani pišu o tome kako im gradonačelnik poručuje da je zaslužan jer je drveće proizvodilo kisik, kojeg oni mogu udisti besplatno.


(Patria/Admir Oručević)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.