13.2.2018. 17:14
6
U Livnu zapaljena lutka sa likom haškog sudije Carmela Agiusa: Djeca, učitelji i roditelji sve "pozdravili" aplauzom
U organizaciji HKUD Dinara i PTC Forum u Livnu je danas održan Dječji karneval, no nije prošao bez skandala, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Na trgu je pročitana i optužnica „najkrivljem od svih“- haškom sudiji Carmelu Agiusu koji je presudio hercegovačkoj šestorki, nakon čega je spaljen kao maskota Krnjo, uz gromoglasno odobravanje djece, učitelja i roditelja. 

Najbolje maske novčano je nagradio PTC Forum sa 250, 150 i 100 KM. Maškarada za djecu uslijedila je i u PC Ivanović, a za odrasle je planirana u noćnim satima u nekoliko ugostiteljskih objekata u gradu, piše Avaz.

Podsjećanja radi., burne reakcije u javnosti izazvale su Velike maškare - Karneval fest 2018. koji je tokom vikenda održan u Čapljini  i gdje je prikazana postavka pokopa sačinjena od tabuta, partizana, ustaša i imama i nišana sa imenom Željka Komšića.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.