7.5.2024. 18:18
0
Protiv Nemanje Mijatovića će biti podnesena krivična prijava zbog incidenta u Potočarima
FOTO: n1
U nedjelju 5. maja je došlo do incidenta kada je Nemanja Mijatović, nakon rutinske kontrole napao pripadnike MUP-a RS i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela.

Mijatović je savladan i priveden, po okončanju incidenta službena zabilješka je napravljena, ali je Mijatović po dolasku u policijsku stanicu u Srebrenici uništio inventar stanice.

Protiv počinioca djela će biti podnesena krivična prijava, te je i Tužilaštvo obaviješteno o cijelom slučaju.

Podsjetimo, prema riječima Ćamila Durakovića “U nedjelju, 5. maja na ulazu u Memorijalni centar u Srebrenici bila je patrola MUP-a RS koja je zaustavljala vozila u svojoj redovnoj kontroli.

U jednom trenutku su zaustavili jedno vozilo beogradskih tablica, ubrzo je nastala galama. Vjeruje se da je bio neko od njih u pripitom stanju, pa je više galamio.

Tada su pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, koji osiguravaju Memorijalni centar, reagirali i došli da vide šta se dešava. Kada su prišli pripadnici Direkcije, pijani vozač je rekao ‘Pobiću vas sve’, nakon čega je priveden”, naveo je Duraković.

Srebrenica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.