15.6.2018. 17:45
0
Čović: Borit ćemo se za biranje legitimnih hrvatskih predstavnika u tijela vlasti
Biranje legitimnih hrvatskih predstavnika je jedini način dolaska do institucionalne jednakopravnosti, poručio je u petak predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Naime, Čović je nazočio sjednici Gradskog odbora (GO) HDZ-a BiH Mostar kako bi se upoznao sa stanjem u radu spomenutog odbora gdje je istaknuo kako će u idućem razdoblju biti više prilike za razgovore s obzirom na to da je izborna godina.

-  Kao politički predstavnici hrvatskog naroda svojim radom smo pokazali da smo predvodnici euroatlantskog puta, i tim istim žarom nastavit ćemo se organizirati i boriti za zajamčeno biranje legitimnih hrvatskih predstavnika u tijela vlasti svih administrativnih razina, bez izuzetka - poručio je Čović te  podržao rad i dao ohrabrenje vodstvu GO HDZ-a BiH Mostar u planiranim aktivnostima.

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba predstavio je program i plan izbornih aktivnosti koje se već provode na terenu.

Ustvrdio kako će HDZ BiH u Mostaru, sa svojih 36 temeljnih ogranaka, ostvariti pobjedu i izboriti se za jednakopravnost i legitimno predstavljanje.

Sastanku su uz predsjednika Čovića, nazočili i dopredsjednik HDZ-a BiH i ministar financija i riznice BiH Vjekoslav Bevanda i glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, priopćeno je iz GO HDZ-a BiH Mostar.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.