25.2.2020. 12:30
0
Pijan i bez vozačke dozvole upravljao automobilom, uhapšen kod Srpca
Policija u Srpcu uhapsila je mladića koji je upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje automobilom i sa 3,15 promila alkohola u organizmu.

M.B. je zaustavljen oko 22.15 sati, u mjestu Sitneši, tokom kontrole putničkog automobila.

- Izvršenom kontrolom utvrđeno je da je putnički automobil neregistrovan, bez registarskih oznaka, te da vozač M.B. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3.15 g/kg - saopćeno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici Policijske stanice Srbac su, zbog počinjenih težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, gdje su propisane zaštitne mjere i zbog bojazni da će nastaviti s vršenjem prekršaja M.B. zadržali lišenjem slobode, te izvršili privremeno oduzimanje vozila.

Iz policije dodaju je ova osoba višestruki povratnik u izvršenju prekršaja i ima veći iznos neplaćenih novčanih kazni.



(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.