17.6.2020. 15:30
0
Stevandić: Imamo jasnu sliku da Osman 'Osmica' Mehmedagić ne želi pokazati diplomu
Nećemo osporavati jednom narodu da imenuje one koje želi, ali ono što je došlo iz SDA to je neprimjerno. Sada se traži paket i sigurno je povezano a diplomom Osmana Mehmedagića.

Mi sada tražimo direktora SIPA. pa RAK i tek onda ćemo razmatrati OSA, poručio je predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stavandić nakon sjednice Zajedničke komisije za nadzor nad radom OSA-e, čiiji je član.

"Govorim kao zastupnik Ujedinjene srpske i zadovoljan sam zaključcima. Tražimo od Mehemdagica da u roku od sedam dana dostavi diplomu. Imamo jasnu sliku da on ne želi pokazati diplomu. Nije želio ni odgovoriti na upite članova Komisije. Izvršni komitet Vijeća ministara BiH treba da uradi taj dio posla i dostavi nam diplomu i to će biti riješena stvar", poručio je Stevandić.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.