14.5.2024. 17:56
0
Trivić: Amidžiću, ako je žaba prevelika ili previše otrovna, preporučujem vam da malo odahnete
FOTO: n1
Jučer je Srđan Amidžić, generalni sekretar SNSD-a, izrekao nikad gluplju i besmisleniju izjavu u kojoj kaže, citiram: “Poznat nam je dogovor opozicije i Bošnjaka, hoće da predaju Srebrenicu, Prijedor i Doboj”, navela je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, osvrćući se na jučerašnju izjavu generalnog sekretara SNSD-a.

Trivić pita o kakvom dogovoru opozicije i Bošnjaka priča Amidžić, te kakav scenarij "Kosova spominje ako na izbore izađu stranke sa sjedištem u RS, a izaći će".

- Ako SDS kandiduje kandidata za gradonačelnika Prijedora i Doboja, a hoće, kako ti gradovi mogu pripasti Bošnjacima?! Ako sve srpske stranke zajedno kandiduju kandidata za načelnika Srebrenice, a hoće, kako će Srebrenica pripasti Bošnjacima - upitala je Trivić Amidžića.

- Kolega Amidžiću, ako je žaba prevelika ili previše otrovna, preporučujem vam da malo odahnete, dođete sebi, prestanete izmišljati gluposti i pred narod, bar jednom u životu kao SNSD izađete s istinom. Istina je da na izbore nećete izaći po Dodikovom izbornom zakonu, te da ćete izaći po zakonu po kojem je CIK raspisala izbore. Bio bi red da to jasno saopštite i prestanete izmišljati gluposti - poručila je Trivić.

Dodaje da što se tiče Amidžićevih navoda o prisustvu opozicije pomenu u Donjoj Gradini, da ona lično u Donju Gradinu ide svake godine više puta, te da je bila i ove godine i da bili su predstavnici opozicionih stranaka. Uz to mu poručuje da on pita ovog do sebe sa slike gdje je jasenovačka građa.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.