14.8.2020. 10:15
1
Izvinjenje Jusufu Zorniću zbog teksta o uhapšenim policajcima u kojem je spomenuto njegovo ime
Source.ba portal je jučer pisao o tome ko su uhapšeni policajci u Sarajevu i kolike kazne zatvora mogu očekivati.

Redakciju Source.ba portala danas je pozvao Jusuf Zornić, bivši portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo i načelnik Jedinice za profesionalne standarde te policijske agencije.

On nas je zamolio da njegovo ime ne dovodimo u kontekst cijele ove priče, jer nema veze sa ovim slučajem, kako su to prenijeli pojedini mediji, pa tako i naš portal.

Ovom prilikom se izvinjavamo dotičnom zbog neugodnosti koje je imao zbog spomenutog teksta kojeg su prenijeli pojedini mediji, pa tako i Source.ba portal!

Cijelu priču možete pogledati OVDJE.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.