11.9.2020. 18:29
0
Fatić o imenovanju u Agenciji za statistiku BiH: Selam 'vjernicima' s ljubavnicama
Dojučerašnji zamjenik direktora Agencije za statistiku BiH Fadil Fatić oglasio se danas na Facebook profilu dajući svoj osvrt na jučerašnje imenovanje direktora i dva zamjenika Agencije među kojima je i Adnan Cerić poznatiji kao youtuber Cerix jedan od zamjenika.

“Mali osvrt na zadnja dešavanja. Da se zahvalim tzv. liderima, političarima i njihovim satelitima na svemu. Možda je bio glavni problem što im nisam pomagao da djecu i ostalu familiju prime u radni odnos i djevojke koje su slali sa dokumentacijom, čije loše socijalno stanje su koristili za seksualnu podređenost. Siguran sam da je na sve ovo utjecao i moj odnos, naspram njihovih politickih dogovora iz 2016. g.. Historija je dokazala da su padale i veće imperije i akobogda, past će i ova feudalna monarhija. Eto veliki selam “vjernicima” koji imaju ljubavnice i ogromno bogastvo bez zakonskog porijekla, a kako kažu teško im je i ‘brinu se za svoj narod'”, napisao je Fatić.

Fatić je za agenciju Patria kazao da se mjesecima već pričalo o ovim imenovanjima da su postojali razni pritisci i prijetnje. On će zbog svega uzeti i advokata te će pokušati sudskim putem izdejstvovati pravdu.

Fatić se usprotivio i rješenju vezano za popis stanovništva a što su insistirali iz Zavoda za statistiku RS o rezidentima i nerezidentima ali i smanjenju broja Bošnjaka. Na čelu Zavoda bila je Radmila Čičković koja je sada imenovana za v.d. jednog zamjenika direktora Agencije iz kvote Srba. 

(Patria)

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.